Enviaments/Recollida de les comandes

Enviament mitjançant DHL

Un cop acceptada la comanda, entreguem  els productes a tota la península mitjançant transportista professional en un plaç màxim de 7 dies.

Despeses d'enviament: 12,00 € (enviament estàndar)

Recollida a Botiga

Les comandes es poden passar a recollir dins de l'horari lectiu (sense cap cost d'enviament) per la nostra botiga situada a l'adreça:

Un cop la comanda estigui llesta per entregar, s'enviarà un correu electrònic a l'adreça de contacte del client avisant de que ja pot passar a recollir el material.

On trobar-nos

  • Polígon Industrial Montfullà
    Caterina Albert, nau 6 esq
    17162 Bescanó GIRONA
  • 972 40 16 39 / 608 22 31 15
  • ebotiga@dx3.cat

Horaris

De dilluns a divendres.
De 9 a 14 hores i de 16 a 19 hores

Horari d'estiu:
Del 15 de juliol al 2 de setembre
De 8:30 a 14:30 hores

PAGAMENTS SEGURS

Pagament mitjançant Paypal, targeta VISA o Mastercard

Si disposa de compte a Paypal o desitja relitzar els pagaments de les comandes amb tarjeta, seleccioni com a forma de pagament aquesta opció. Serà readreçat en el moment de confirmar la comanda a la Pasarela de Pagament Segur de Paypal, des d'on es realitzarà i confirmarà tot els procés de pagament de la comanda. Aquest procés es realitza dins de la Pararela de Paypal per a major seguretat. Si el pagament es realitza de forma correcta i la Pasarela Paypal confirma l'èxit de la transferència (en principi immediata), serà readrçat de nou al Panell de Control d'usuari on podrà confirmar que la comanda està pagada.

Un cop confirmat el pagament, nosaltres ens disposem a comprovar i preparar la comanda. Si té problemes amb el pagament via Pasarela Paypal, si us plau, posi's en contacte amb nosaltres o provi a utilitzar el pagament per transferència.

 

Pagament mitjançant transferència Bancària

Pot realitzar el pagament de la seva comanda a través d'una transferència bancària amb les dades que apareixeran si escull aquesta opció. Tingui en compte que aquest mètode de pagament pot demorar la confirmació del pagament dos o tres dies depenent de l'entitat bancària des de la que es realitzi l'operació. Per agilitzar el procés, pot enviar un rebut de la transferència que confirmi el pagament.